Nyheter  Torsdag 6. juni 2024

Vellykket saksofonworkshop med Dave Walker

IMG 47761

Tirsdag 4. juni rigget Dave Walker seg til på Tou scene og satte i gang med reparasjon av saksofoner. Det ble utført service og reparasjoner til mange fornøyde musikere i Stavanger. Etterpå var det klart for workshop om reparasjon og vedlikehold av saksofoner. Deltakerne fikk kunnskap om hvordan man selv kan utføre enkle reparasjoner og vedlikehold på instrumentet. Det var godt over 20 deltakere på wokshoppen. Dagen ble avsluttet med konsert med Ed Jones, Erik Ingebretsen & Nicolai Schmidt.

Vi håper å kunne invitere Dave og Ed også ved en seinere anledning. Tusen takk til initiativtaker Petter Fadnes som kom til oss i Stavanger musikkråd med en ide som vi sammen nå har fått gjennomført.

Takk til alle deltakere på workshop. Takk også til Kulturavdelingen i Stavanger kommune, Rogaland musikkråd, STAR og Stavanger jazzforum for støtte til gjennomføring av arrangementet og til Tou for lokaler.

Vi i Stavanger musikkråd vil gjerne arrangere flere instrumentworkshopper. Spørsmålet er da: hvilket instrumentgruppe skal vi arrangere workshop for neste gang?

Send oss forslag og ønsker på e-post: stavanger@musikk.no

IMG 47611
IMG 47781
IMG 47721
IMG 47651