Nyheter  Mandag 6. mai 2024

På lag med kulturlivet i 40 år!

På årsmøtet til Rogaland musikkråd takket vi av Jon Egil Henriksen som styreleder.

I hele 40 år har han vært aktiv i styret i Rogaland musikkråd og 26 av dem som styreleder. Vi takker for fremragende innsats over mange år!

Jon Egil Henriksen har gjort en betydelig innsats for det frivillige musikklivet i Rogaland gjennom sitt engasjement i Rogaland musikkråd. Han gikk inn som varamedlem i det som den gang het Rogaland Sang- og musikkråd i 1984. I 1988 tok han på seg vervet som nestleder og fra 1998 – 2024 har han vært styreleder.

Hans brede erfaring fra musikklivet har kommet Rogaland musikkråd til gode i 40 år. I tillegg til å virke som kulturskolerektor var Henriksen også med og etablerte Haugaland storband og han har vært engasjert i Nord-Rogaland symfoniorkester i en årrekke.

Han var også med og etablerte Sang- og Musikkrådet for Tysvær på 1980-tallet der han fungerte som sekretær for rådet. Et av de siste oppdragene han gjennomførte for Rogaland musikkråd i 2024 var å delta på et møte med kultursjefen og kulturskolerektoren i Tysvær om en nyetablering av Tysvær kulturråd. Man kan si at ringen ble sluttet.

Når Henriksen nå trer av er det Bjørn Sølve Barka fra Strand musikkråd som tar over som ny styreleder i Rogaland musikkråd.

Vi takker Jon Egil Henriksen for innsatsen han har lagt ned, for alle gode innspill og det store engasjementet gjennom alle disse årene!

IMG 1123 edited

Liv Tjemsland overrekker blomster til avtroppende styreleder, Jon Egil Henriksen.

IMG 7378

Bjørn Sølve Barka og Jon Egil Henriksen.

IMG 1115 edited

Jon Egil Henriksen

IMG 7373

Liv Tjemsland og Jon Egil Henriksen