Nyheter  Tirsdag 4. juni 2024

Vi ønsker ny kollega velkommen i laget!

I konkurranse med hele 70 søkere til stillingen som rådgiver hos oss, trakk Ingunn Lien Gundersen det lengste strået og begynner hos oss 1. september.
Vi ønsker henne hjertelig velkommen og gleder oss til å få en dyktig, kreativ og hyggelig medarbeider i kollegiet. Les mer om Ingunn.

Her er en kort presentasjon:
Ingunn Lien Gundersen (f.1981) bor i Risør, og er utdannet oboist fra Norges Musikkhøgskole med en mastergrad i kammermusikk.
Hun har vikariert i en rekke av landets symfoniorkestre og ensembler. Og etter 10 år som oboist i Det Norske Blåseensemble utdannet hun seg til kunsthistoriker, og ble våren 2023 styreleder i Galleri Kunstparken i Risør.

Musikk har vært en stor del av livet hennes fra hun var liten. Og på veien mot en profesjonell musikerkarriere var både årene på trombone i Vassenden skolemusikk, og obo i Sunnfjord orkesterforening,- formende og viktige.
Med rik erfaring fra det brede kulturfeltet ser hun med iver fram til å starte som rådgiver i Agder musikkråd til høsten.

Vi kan også nevne at nåværende rådgiver, Øyvind Nyvoll, overtar som daglig leder når Inger Haugan Aasland går av med pensjon til høsten. Mer om det i en egen nyhetssak.

Ingunn